Firma Logo
side-menu
Solutii business
Solutii Business
Solutii Business
Solutii Business
Solutii Business
Solutii Business
Solutii Business
Solutii Business
Solutii business
Solutii Business
inapoi
inainte

Solutii business

Setting Entertainment Technology este o companie de distribuție a produselor audio si lumini pentru aplicații profesionale: este destinată celor mai pretențioși operatori din sectorul audio și de divertisment în general, cu o gamă largă de produse, pentru a le oferi doar cele mai bune rezultate pentru performanțe ridicate și fiabilitate.

Portofoliul extins de produse,servicii si consultanta ne permite oferirea unor solutii integrate pentru aplicarea tehnologiilor de divertisment.


Datorită utilizării celor mai avansate tehnologii, Setting Entertainment Technology poate elabora proiecte complete legate de orice sistem audio. Proiectele sunt susținute în fazele lor prin toată documentația tehnică necesară, asigurând astfel dimensionarea optimă a celor mai sofisticate sisteme, beneficiind în întregime de utilizatorul final.
Setting Entertainment Technology verifică nevoile specifice ale utilizatorului final ținând cont de obiectivele și nevoile clientului: scopul și utilizarea mediului, tipul de sunet și funcțiile necesare sistemului audio.


Setting Entertainment Technology este capabil să răspundă nevoilor specifice fiecărui tip de client atât pentru sistemele audio, cât și pentru alte sisteme, cum ar fi structurile de suport.
Pe lângă dimensionarea și proiectarea corectă, urmează configurarea completă a sistemului care include cablarea echipamentelor electronice, furnizarea de cabluri și accesorii, măsurarea exactă și optimizarea performanței.


Setting Entertainment Technology selectează cele mai potrivite produse pentru realizarea de sisteme complete de sunet capabile să reproducă și să gestioneze sunetul. Toate acestea sunt posibile datorită catalogului extins de boxe, amplificatoare, echipamente de control și alte componente și accesorii. Această selecție face posibilă satisfacerea unei game largi de aplicații: sisteme de muzică de fundal pentru magazine, baruri, restaurante și hoteluri, boxe pe distanțe lungi pentru stadioane și arene, boxe pentru aplicații în aer liber, sisteme mobile și soluții complete pentru reproducerea sunetului în structuri mari, dotate cu funcții de apel multi-sursă, cu mai multe zone și de apel de urgență.

 

21st Fitness Club

Oliveto by Caelia

Luna Boutique Fitness - Centru de fitness

Instalare în Zagora Pub din Constanța

Restaurant high-class BETA

Biserica evanghelică din Sebeș

IpaNera Mamaia

Barrels Pub

Catedrala Evanghelica Sibiu

Old Corner Fusion Pub and Bistro